Henrik Byrial

Grundlægger og leder af virksomhedens daglige arbejde. Henrik er phd. i plantefysiologi og tidligere seniorforsker og forskergruppeleder på forskningscenter Årslev, hvor han arbejdede med de stoffer, der har betydning for den sundhedsfremmende effekt af planter.

Han har udgivet en række artikler i førende internationale tidsskrifter om planternes sekundære metabolitter. I 1997 etablerede han BYRIAL og har siden arbejdet med udvikling og dokumentation af fødevarer, herunder kosttilskud.

Herudover driver han Byrials økologiske gård, Vibevadgaard, hvor Byrials råvarer til bla. aronia produkterne produceres. Henrik er desuden CEO og medstifter af Nerthus ApS, der producerer Punalpin til optimering af sædkvalitet hos mænd.

Ina Giversen

Ina er hortonom, ph.d. i botanik og har i en årrække arbejdet som selvstændig konsulent i kosClskudsbranchen inden for produktudvikling og –dokumentation.

Ina er projektkoordinator på Byrials GUDP-støLede projekt SUND, som har til formål at undersøge de sundhedsfremmende effekter af aronia i et større klinisk studie med 100 mænd på Horsens Regionshospital.

Sammen med Henrik ejer og driver Ina desuden firmaet Nerthus der har udviklet og sælger Punalpin.

Sonja Seidl

Sonja er assistent i firmaet og arbejder primært med dokumenta5on, salg og markedsføring af Nerthus’ produkter, især i Tyskland.

Emilie Steensby

Emilie er ansat på deltid hos Byrial. Hun fungerer som ”alt-mulig-kvinde” og hjælper bl.a. med gartner-arbejdet i markerne, ad hoc kontoropgaver, salg og marketing samt kommunikation og websitedesign.

Emilie fungerer i øvrigt som fotograf, og tager billeder til bl.a. Byrials hjemmeside, til artikler i tidsskrifter m.m. Hun har tidligere været ansat ved bl.a. Sonion, Dyrenes Beskyttelse og Q8.Emilie går snart i gang med at uddanne sig til alternativ behandler, med henblik på at starte selvstændigt, sideløbende med sin ansættelse hos Byrial.

Billeder