OM BYRIAL

OM
BYRIAL

Byrial har kontor og laboratorium på Vibevadgaard i Lejre
hvor de økologiske bær forædles, dyrkes og forarbejdes.

BYRIAL består af mange mennesker der dagligt har deres gang på gården. De arbejder med mange forskellige ting og hjælper både gårdens personale og virksomheden med salg, produktion, udlejning og diverse samarbejder, som BYRIAL har på tværs af skoler, virksomheder og lokalsamfundet.

Henrik Byrial

Grundlægger og leder af virksomhedens daglige arbejde. Henrik er phd. i plantefysiologi og tidligere seniorforsker og forskergruppeleder på forskningscenter Årslev, hvor han arbejdede med de stoffer, der har betydning for den sundhedsfremmende effekt af planter.

Han har udgivet en række artikler i førende internationale tidsskrifter om planternes sekundære metabolitter. I 1997 etablerede han BYRIAL og har siden arbejdet med udvikling og dokumentation af fødevarer, herunder kosttilskud.

Herudover driver han Byrials økologiske gård, Vibevadgaard, hvor Byrials råvarer til bla. aronia produkterne produceres. Henrik er desuden CEO og medstifter af Nerthus ApS, der producerer Punalpin til optimering af sædkvalitet hos mænd.

Kontakt Henrik på byrial@byrial.dk eller tlf. +45 22 61 10 66

Karen Nordentoft Jakobsen

Karen er firmaets produktspecialist og arbejder nu med marketing, bl.a. ved at styre Vibe Økologis sociale medier. Derudover hjælper hun med kontoropgaver og den årlige Aronia høst. Karen arbejder deltid i firmaet sideløbende med sit dyrelægestudie.

Linn Nordentoft Jakobsen

Linn arbejder primært med salg af vores Aronia produkter, men håndterer også diverse kontoropgaver og hjælper med garner-arbejdet i markerne. Linn blev student fra Roskilde Katedralskole i sommeren 2020 og arbejder nu fuldtid i firmaet i hendes sabatår.

Bolethe Elm

Ansvarlig for BYRIAL’s SoMe kanaler

Indkøbskurv

Select a Pickup Point

Scroll to Top